aangepaste modus

Freelance filmmaker

 

 

 

De freelance filmmakersmodus kan bijvoorbeeld worden gebruikt in een omgeving waar mensen op de bank zitten en misselijkheid niet op zijn plaats is.

De UI bevat netwerkstatus en PVR-besturingselementen, visualisatievoorbeelden, Remote Play-functionaliteit en een DNLA-component.

De DNLA-component kan worden afgespeeld op apparaten die DVRP ondersteunen (zie het artikel over TV Licensing Amendments ) waarbij de client een DVRP digitale televisietuner nodig heeft om opname van het eigen programma in SD mogelijk te maken. Deze opstelling kan duurder zijn en veel bandbreedte vergen voor video-inhoud, dus het is het overwegen waard.

U kunt de UI-elementen dynamisch op de TV tekenen: vanuit uw webbrowser met elke standaard HTML- en JavaScript-code, of gebruik een HTML5-gebaseerde en aanraakvriendelijke DVR-videospeler, zoals OneSentinal die te vinden is bij het genereren van de tech outline/afbeelding.

FierceVideoProvider gebruiken

TV Licensing’s Kodi SVN repository heeft een kleine repository van 56 plugins die Video en Audio bestandsuploads naar de enige legale manier brengen (implicerend dat TV shows wat, legaal zijn?). Deze plugins proberen het hele proces zo gemakkelijk en zo geautomatiseerd mogelijk te maken. De code is beschikbaar op Github , die kan worden gebruikt als een point and click download service.

Volgens het FierceVideoProvider team “is deze oplossing het meest geschikt voor meer ervaren gebruikers en geverifieerde gebruikers die het TV Licensing proces willen automatiseren”.

Een van onze plugin-supporters, Lucas Hadlen van TheCreativeGuy TV, legt uit hoe deze plugin werkt. ”

Deze plugin verzamelt informatie over de TV of het digitale media apparaat (b.v. DVD speler of DVR) dat gebruikt wordt om op te nemen, en elke toetsaanslag die getriggerd wordt wanneer de media afgespeeld wordt. Elke toetsaanslag wordt opgeslagen in een binair formaat dat door een normaal script kan worden omzeild, en wanneer de binaire data wordt aangeleverd, wordt een corresponderend KeyPressEvent gegenereerd met standaard scripts. Op dit moment is de toetsdruktrigger van de plugin niet gekoppeld aan een “featured” set van gebeurtenissen (dus dit zal NIET werken met een schermtoetsenbord), maar we zijn van plan om de functionaliteit te integreren in een van de komende versies.”

KeyPressEvent

De KeyPressEvent biedt de mogelijkheid om extra functies toe te voegen, zoals “onStop” of “onStopIfIdle”. Dit wordt gedaan door middel van parameters die het mogelijk maken om een waarde in te voegen die niet wordt doorgegeven door de momenteel draaiende MediaStreamOutlook of een van de andere plug-in functies.

U kunt uw eigen handlers maken voor uw aangepaste acties; u kunt bijvoorbeeld een A-B-C toetsbinding instellen voor pauzeren/doorgaan, of daadwerkelijk controleren op toetsaanslagen op een mobiel apparaat, en de AutoPlay-inhoud pas afspelen zodra u een overeenstemmend antwoord op de tuner vindt. Op deze manier kunt u FFVP gebruiken met elke fysieke mediaspeler die streams doorgeeft aan uw TV, en kunt u aangepaste scenario’s opzetten.

Een andere FierceVideoProvider Plugin, VideoLight, biedt de functionaliteit van het visualiseren van playback-gerelateerde toetsen op de TV in real-time. Deze functie vereist geen extra setup, en werkt op MPEG4, video, of Audio streams. De plugin voorziet in drie verschillende componenten die in relatieve volgorde werken:

Instelbaar sleutelgebiedpaneel: een kleine mogelijkheid om het sleutelgebied aan te passen: direct op het scherm, met de camera afgedekt door het scherm, kunt u de grootte van het kleinere gedeelte aanpassen om het weergavegebied te verkleinen, of de grootte verdubbelen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>