dag vieren

Photobooth

 

 

 

En nog een. En nog een…

Mensen hebben niet op dezelfde manier met het woord “model” te maken als mensen in de echte wereld. Een van de redenen hiervoor is de fascinatie van het publiek. Mensen komen misschien naar foto’s kijken, niet vanwege de gezichten of de wil van de modellen, maar om de hele photobooth te zien. Uiteindelijk is het geheel een spektakel. Dus als je dit voor de eerste keer ziet, is je eerste gedachte misschien die van de menigte.

Ken je me nog?

Hoe meer je weet, hoe minder beschaamd je waarschijnlijk zult zijn. Mensen die goed vreemden kennen (aangeduid als ‘eenlingen’) zullen zeer sterke vibes uitstralen. En dan zijn er die gewoon nieuwsgierig zijn of zelfs ECHT. En dan zijn er die niemand iets om me geven!

Als u een vreemde (of eenzame) bent, denk er dan aan: u hebt misschien net ‘s werelds meest charmante publieke figuur ontmoet.

Als je eenmaal vertrouwd bent met Photoberate in het echte leven

Naar binnen gaan voor een photobooth is een grote deal. Dus wees voorbereid op de drukte. Je zal die verplichte foto moeten kopen en er zal heel wat inkt over je uitgestort worden bij elke gelegenheid. Maak je geen zorgen, want Photobooth Rentals heeft een overvloed aan kostuums om te dragen voor een photobooth. (endoftext) (endoftext) (endoftext)

Je bent vrij om te beginnen je huid bloot te stellen aan de spray van inkt, verf en zelfgemaakte rekwisieten. Deze sociaal uitgesmeerde figuren zullen er urenlang prachtig uitzien tegen je huid. Maar vergeet niet om je blootstelling zorgvuldig te plannen om brandwonden te voorkomen.

Tidbit over Errata

“Naughty Girl Jayeek” is foutief vermeld als “Naughty Girl Anna”. Het juiste foutieve type is “Naughty Girl Jayeek”.

VR Worlds is terug! Die in VR!

De Digital Sketch Community is onder de indruk van het denkwerk en de uitmuntende vaardigheid die de Digital Artists aan de dag leggen! Bekijk de uitstekende dingen in wording van Dan Tiew en Browny Cornelia.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>