Hoe het bestand op uw harde schijf op te slaan

Filmmaker Rotterdam

 

 

 

 

Momenteel testen zij een functie om het bestand op uw harde schijf op te slaan, zodat u het later ook kunt uitladen als u klaar bent.

Of wat dacht je ervan om de film gewoon op je bank te bekijken in “Sophisticated Mode”? In die modus gaat de inhoud naar een aparte downloadmap op je PC of Mac met ingewikkelde instellingen die uiteraard niet stuk gaan als je ze in je oude DVD-speler stopt.

U kunt ook op afstand films openen door de bedieningstoets van de afstandsbediening ingedrukt te houden, en op afstand films die u hebt gedownload toevoegen aan uw lijst met films die u hebt bekeken. Het onthoudt uw kijklijst op al uw apparaten, zodat u niet hoeft te zoeken wanneer u alleen maar een film wilt kijken.

Ze hebben ook de schattige kant van hun bedrijfsnaam weggenomen. “Filmmaker” in plaats van “Filmoteer,” en “Share” in plaats van “Shareify.”

Ik heb de klanten die zichzelf als “filmmakers” beschouwen nog niet gezien… maar ze zouden dit zo snel mogelijk moeten uitproberen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>