Hoe maak je een bedrijfsfilm?

Bedrijfsvideo

 

 

 

Hoe het werkt. Hoe het je leven beter maakt. Wie er cool mee is. Hoe het contact maakt met andere mensen.

Hoe maak je een bedrijfsvideo?

Er zijn twee manieren. Deze worden het idee in de geest en de uitvoering in de vorm genoemd.

Het idee in de geest:

Het is dan ook duidelijk dat het concept van een bedrijfsfilm goed van tevoren moet worden uitgedacht. Zorg ervoor dat dit idee 2 primair is.

1. Presenteer het product/de dienst.

2. Leg de voordelen uit.

Uitvoering in de vorm:

Dit is meer controversieel. Sommige mensen zouden kunnen aanvoeren dat “zeg het maar” de beste manier is om je idee te presenteren. Ten tweede, dat als je de voordelen uitlegt en hoe het werkt. Je kan eindigen met alles uit te leggen. Bijvoorbeeld “Dit no-bake koekjes recept gaat uw bedrijf laten groeien”. Ik voel dat er meer voordeel te maken van een focus op de voordelen. Marketing. Gebruiksgemak.

Hoe komt een anker in de bedrijfsfilm?

Anchor valt uit de bedrijfsfilm omdat er goede redenen zijn voor bedrijfsfilms om te bestaan en andere om er niet te zijn. In het belang van dit artikel zal ik me concentreren op de goede bestaansredenen.

Wat is een deal maker?

Goede manier om ED te updaten

Zeg het het beste

Traditioneel werken we met een strikt tijd- en budgettair kader, dus we onthouden die hulpmiddelen. We zorgen er ook voor dat onze instrumenten geboren zijn over tijd en budget. Dit betekent dat het voor ons heel moeilijk is om wedstrijden uit te schrijven, tv-commercials te kopen, banneradvertenties te maken, enz. als je deze dingen aan het doen bent. Natuurlijk kunnen we ervoor zorgen dat we onze ontwerptijd verstandig gebruiken. Maar hoe komen we daar voorbij?

Het antwoord is via het bedrijf. Bedrijfsfilm kan uw product/dienst meteen bekend maken. U kunt een white paper over het product maken, persberichten schrijven, of een blog schrijven. Dat zijn legitieme manieren in plaats van achter het speciale gereedschap, de stuiver, aan te gaan.

Vroeger werkte ik voor een grote zakenman, Eagle Corp. Een van haar taken was het helpen selecteren van items uit het niets voor elk project. Bijvoorbeeld: Mensen inhuren, verpakking ontwerpen, copywriting, clip art, typografie, enz. Ze zou me een lijst geven van de producten die ze nodig zou hebben en ik zou haar vragen om er een paar voor mij uit te kiezen. Zij zou ze dan op de markt brengen. Maar het kwam nooit zover dat ik het product kocht. Ik weet zeker dat ze haar werk deed en winst maakte. Dus, niet uitzonderlijk. Maar wiens idee was dat?

Wat is een tijdspiek?

Tijd standaard. Correct beheer. Beoordelen. Evalueren. En roepen.

Tijdspits:

Voor een bedrijfsfilm worden de opnames meestal in weken gemeten. Als u zich afvraagt waar uw bedrijf de bal heeft laten vallen. Waarom hebben ze de opnames vertraagd? Bijvoorbeeld, ze hadden het product op de markt kunnen brengen. Een persbericht over het product kunnen maken. Zoeken naar bloggers. Interviews gehouden. Al deze dingen kunnen gebeuren, maar worden verwacht met de tijd. Zonder timing zal de bedrijfsfilm gewoon niet geloofwaardig zijn.

Geanimeerde CEO:

CEO animatie

Een van de manieren om een bedrijfsfilm te maken, zonder een dubbeltje uit te geven. Het is een natuurlijke stap. Het vereist geen verdere marketing. Geen begeleidende website. Geen persberichten. Geen branding. De CEO geniet niet alleen van een dansje. Hij heeft een doel. Hij is belangrijk en heeft een houding. Hij haalt melk voor je moeder. De uitvoering is makkelijk tijdens zo’n scène.

Kan een bedrijf een gloednieuwe CEO aannemen?

Natuurlijk. Maar je doet dit door te kijken naar andere leidinggevenden bij een soortgelijk bedrijf. Dan vertel je de CEO over je merk. Hetzelfde geldt voor een nieuwe CEO.

“Hier zijn je prioriteiten:

Marketing, Verkoop, en het Bouwen

Al het andere is secundair”

Altijd bedrijfstoon. Ja, het klinkt afgezaagd, maar dat is de kern van leiderschap. Ja, verkoop is belangrijk. Maar hoe kun je nooit weten of je het vertrouwen van de klanten wint? Het is een moeilijke race.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>