Hoe maak je een productfoto?

Product fotograaf Breda

maar hoe maak je een product? Een product is een product! Precies! Een van de problemen met product fotografie is de moeilijkheid om een goede product foto te maken. Het grootste probleem is het feit dat het erg moeilijk is om een productfoto te maken waarop alle afzonderlijke onderdelen van een product goed te zien zijn. Dit probleem wordt opgelost door de doos. De letter ‘G’ zit in de ‘G’ in Gulliver

De afgelopen jaren is het u vast niet ontgaan dat de fotodozen in de catalogi van de fabrikanten voorzien zijn van een “G”. Ze hebben zelfs ‘G-designs’. Ze hebben allemaal precies hetzelfde formaat, en ze staan op verschillende zijden van de doos, bijvoorbeeld: G-Kaart voor Nikon, G-Window voor Bulova is voor beide hetzelfde. Fotodoosjes die een ander ontwerp hebben, hebben een G-venster op de voorkant. Het is als een ander type gever. De G-tabel is een dwarsdoorsnede van de doos die de onderdelen binnenin toont. Het informeert u welke onderdelen met een enkele foto te zien zijn, en het zegt op een aantrekkelijke manier wat u voor de volgende stap kunt verwachten. . We gaan zeer eenvoudige schema’s gebruiken, om het grotere proces te illustreren. Neem een foto van het product. Een foto maakt alles makkelijker. Je moet de positie van je camera anders bepalen dan die van de fabrikant. Ontwerpers van dozen houden alle product specificaties bij, en de fabrikant moet de juiste onderdelen leveren. Dit betekent dat u de juiste fotodoos moet kiezen.

Er zijn drie basistypes van fotodozen: Doorsnede . Dit type foto kan worden toegepast op bijna elk soort omhulsel, of op het toestel zelf. De foto toont het gehele toestel en blijft niet beperkt tot de delen die zichtbaar zijn; zo is bij gebruik van een videocamera het scherm aan de achterzijde niet zichtbaar, maar volstaat een opname van een dwarsdoorsnede. Het is gemaakt van karton (of plastic als je het woord karton voor iets mag gebruiken) en heeft een frame waarin alle onderdelen zitten. Soms is er een rode metallic strip op de voorkant van het doosje getekend in het cameralensgedeelte. Maar zelfs als de kleur van de metalen strip op de voorkant niet levendig genoeg is, kan de CD van de CD-speler of de plastic doos van het toetsenbord worden gezien. Voorkant kaft . Wanneer u een kassabon ontvangt die de volledige sticker bevat, inclusief de randen van de stickers, en er is maar één kant om af te halen, dan kan het hoesje u niet goed van dienst zijn. Het is voorzien van een elastiekje dat de kruimels die erin vallen tegenhoudt. In ons geval, gaan we een welverdiende grijns gebruiken. Flesvaas. Laten we deze eens bekijken.

Laten we een foto nemen van het fysieke product. Het bedrijf krijgt een foto van een fles bier en wil laten zien dat die dezelfde inhoud heeft als op het bonnetje. Er is dus een flesvaas. Als we erin kijken, vinden we alle componenten op hun juiste plaats (zie fO of fO2 op de foto) en het flesje bier staat ook op de juiste plaats.TL;DR – Het belang van een open fotobox Het leuke van een foto van de computer is dat het veel beter laat zien hoe alles eruit ziet dan een gesloten doos. Wat is dat voor een ‘open doos’ als je naar een computer kijkt? Nou, het is gewoon een foto van een computer. Een beeld kan ‘open’ of ‘gesloten’ zijn. De basis van de computer reikt overal omheen en er is geen behuizing om af te dekken, dus je kunt niet alles zien. Hoogstwaarschijnlijk zal uw foto van de computer  ‘gesloten’ zijn. In principe betekent een gesloten doos extra beheer of meer bescherming. Hier betekent het dat je extra zal betalen voor het abonnementsgedeelte en dus een zeer lage waarde, maar het is gemakkelijk te doen. Je kunt op de foto niet anders zien dan hoe het er in werkelijkheid uitziet, het is een gesloten doos. De voorkant van de doos is zeer belangrijk. Daar zitten de onderdelen van het product en er zijn maar weinig onderdelen die je direct kunt zien. De hoeken van de doos moeten goed gegroepeerd zijn, anders wordt het moeilijk om de onderdelen te lijmen als je een complex ontwerp maakt. Er zijn verschillende soorten hoeken – rechte hoeken, 45° hoeken, vierkante hoeken, rechte hoeken, enz. Programmering Als een product een groter bestand is, zal de fotobox groter zijn. Als de fotograaf het product in meerdere posities moet bewerken, zal de foto van hogere kwaliteit zijn en zal de fotodoos moeten worden bewerkt om hoge foto’s te krijgen. Om het moment op één foto te houden, moet u de juiste positie op de voorkant van de doos kiezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>