Hoe word je een goede fotobewerker?

Baby fotoshoot Amsterdam

 

 

 

Maar eerst moeten we beslissen waar op de planeet de foto’s moeten worden genomen. Dit is belangrijk omdat veel mensen er bij verschillende gelegenheden naartoe trekken. Ik moet ook de tijd bepalen – die zou iets langer kunnen zijn dan de gebruikelijke 30 uur. De foto’s kunnen worden genomen in een verpleeghuis, een ziekenhuis, of gewoon in een privé-kamer. Er kunnen ook speciale tijden zijn – ochtend, middag, nacht. Er kunnen dingen aan de hand zijn in het leven van uw partner en foto’s van die aard. fotosessies zullen voor elke persoon anders zijn.

Als de foto’s “schoon” zijn en klaar om uitgedeeld te worden, kunnen we overgaan tot de volgende belangrijke zaak, namelijk alle juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats krijgen voor de foto’s. We kunnen ook proberen de foto’s te filteren die niet precies zijn wat we van ze vragen.

Er zijn zo vaak mensen die deze taken willen volbrengen en er zijn zo veel mensen die de mensen ineen doen krimpen. Ik weet hoe dit werkt omdat ik aan beide kanten heb gestaan van de juwelenontwerper/fotograaf relatie.

Ik wil nooit ‘op camera’ glimlachen voor de foto’s maar altijd voor de foto’s die mijn klant leuk vindt. Ik weet dat je soms vergeet te glimlachen voor foto’s. Als mijn klant alleen maar goede foto’s heeft, weet ik dat we geweldige foto’s zullen hebben en aan de andere kant ken ik als onafhankelijk fotograaf mensen die niet willen glimlachen maar hun glimlach ook op hun foto’s willen.

Als fotograaf, dienstverlener, en fotonegatief inkoper van mode-evenementen ken ik het “vlindereffect”. Er niet zeker van zijn dat de afdrukkerij mij steunt voor mijn persoonlijke en professionele leven. Het kost ons veel geld om onze afdrukken uit de drukkerijen te laten halen.De afdrukken op het juiste moment weg te krijgen niet de tijd. Het is JIJ die vertelt voor een shabby print, ‘vlinder effect’. Dus ik vraag je waarom wil je een goede fotobewerker zijn? Ik vraag me af of je comfort niveau slecht genoeg is om te beseffen dat deze zaak mijn leven zal veranderen.

Hier zijn enkele belangrijke punten van een fotobewerker:

1. Het gaat allemaal om trends.

2. Mensen glimlachen meestal als hen naar hun foto’s van baby’s wordt gevraagd.

3. Iedereen wil zijn foto op een fotoshoot date met het shot als grap bij elke foto.

4. Fotoshoots kunnen een eeuwigheid duren.

5. Emer zal altijd Emer zijn.

6. Elke foto is uniek, de camera ziet de foto bijna zoals hij is, zonder formules, en ik hou er niet van om mensen te bewerken en/of opnieuw te portretteren voor een kleurenfoto.

7. Ik heb honderden geld uitgegeven om een specifieke reeks prijzen te promoten om aan de behoeften van mijn cliënten te voldoen.

8. Om een foto-editor te worden, veranderde ik mijn opvoeding, mijn financiën, mijn overtuigingen, en bovenop deze veranderingen veranderde ik mijn mindset. Ik kreeg betere apparatuur, leerde nieuwe vaardigheden, en bereikte nieuwe doelen.

9. Als fotobewerker zal ik in een goede stemming zijn om deze veranderingen aan te nemen en nieuwe vaardigheden te gebruiken om een betere fotograaf te worden.

10. Of je nu fotografeert in een studio of als beroepsfotograaf, ik hoop dat je beseft hoe belangrijk het is om de beste foto’s te maken waartoe je in staat bent. Ik raad je ten zeerste aan om een basiscamera/missiel te kopen en jezelf de vraag te stellen: “Waarom?” wat je op regelmatige basis doet en of je echt geeft om wat je doet.

11. Het is zo belangrijk dat je niet bang bent om naar je e-mails te kijken of naar andere taken die je elke dag uitvoert, dat je niet ziet wat je tegenhoudt om controle over je leven te hebben.

Zo word je onverwacht een beroemde lichaamzuiveraar.

Het is uw keuze… doe het werk zelf of doe het werk van de Professionele Fotografische Diensten van die tijd.

lees meer:

Newborn shoot Amsterdam 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>