spelmodus

Filmmaker Rotterdam

 

 

 

In de Filmmaker Mode kunt u de witbalans van uw TV in- of uitschakelen, kiezen tussen 16×9 of 4:3 (de standaard voor de meeste thuisbioscoopsystemen), flikkeringen en halo-effecten verwijderen, reflecties van lichamen op het scherm verwijderen en de massa van uw decor (of uzelf) instellen op 1:1.

De Filmmaker Mode, ontwikkeld door Dogwoof, wordt momenteel verder ontwikkeld door een klein team van gamers die hebben geprobeerd dezelfde functionaliteit naar de PC te brengen, maar dat niet konden doorzetten vanwege de complexiteit van Valve’s propriĆ«taire software.

De Filmmaker Mode zal in december exclusief beschikbaar zijn vanaf Steam Early Access. Bevrijd van Valve’s beperkingen zal de Filmmaker Mode gebruikers in staat stellen games te ervaren vanuit een compleet uniek individueel perspectief, vergelijkbaar met het proces van fysieke re-creatie.

Maar of Filmmaker Mode nu een succesvol idee is of niet, Valve vindt dat het een verantwoordelijkheid heeft om de ervaring van films kijken op computers te verbeteren. Sommige games, zoals Dota 2 , ondersteunen momenteel Filmmaker Mode, maar Valve wil dit verbeteren in toekomstige games.

“[Filmmaker Mode’s focus is geweest] om gamers een modus te bieden die voordeel haalt uit gaming en computers op manieren waar geen van beide voor ontworpen is,” vertelde Valve’s Sam Sanderwan aan Giant Bomb . Echter, wat Valve zag als een mislukt experiment was niet allemaal gesloten – Dogwoof slaagde erin om er een product van te maken uitsluitend voor gratis.

Image Credit: Klep

“De reden dat we de Filmmaker Mode voor je hebben, is omdat we hier al een tijdje aan werken met de intentie dat het eindelijk zou gebeuren,” zei Sanderwan tegen Giant Bomb. “Het heeft vele jaren geduurd – dit is vijf jaar geleden. Maar meer dan wat dan ook, het is voor jullie omdat mensen ons hebben gevraagd om het te maken en wilden dat we het zouden maken.”

Jammer genoeg waren deze uitstapjes naar gaming te marginaal. Niet verder vertellen, maar Valve werkt momenteel aan een Dota 2-sectie voor Valve Time First, zijn online planningsdienst waarmee Valve spelers kan spotten die in hun eigen tijd spelen voordat ze worden ingeroosterd voor publieke wedstrijden.

Maar als Valve geen manier kan vinden om Filmmaker Mode aantrekkelijk te maken voor nieuwe spelers en hardcore fans, zal iets anders dat wel doen. GameSpot meldt dat Valve een versie van Filmmaker Mode overweegt waarin kleedkamers zijn ingebouwd voor het opnemen van herinneringen aan vervalste momenten. Buddy systeem!

In de klacht die DirectAble indiende, speculeerde het bedrijf dat Valve van plan was om de levensechte beelden die in kleedkamers waren opgenomen te gebruiken als een verkoopargument in de Filmmaker Mode. “Sommige van deze ideeĆ«n over functies die de eiser in groot aanzien houdt, kunnen effectiever functioneren via een ervaring die gebruik maakt van de videobeelden die zijn vastgelegd door de apparaten van zijn gebruikers,” aldus de klacht.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>