Theorie onderwijzen

Trouwfilms

 

 

 

 

Het heeft een bijna fotografische kwaliteit.

Leer me iets over het leven! Ik zal het krijgen. Deze documentaire film is vrij duur, loopt meestal tussen de $20.000-$30.000-$40.000 en kost ongeveer 2-3x het bedrag van een standaard tussen datum film of advertentie. Rapporten over lege media… misschien heb ik het toppunt van de technologische samenleving bereikt. Daarvoor hadden we natuurlijk al het Nielsen Observer System.

De trouwvideo wordt gewoonlijk voor publicatie ingediend bij diverse on-linediensten. Deze doorlopen enorme bewerkings- en presentatieprocessen waarbij alle beelden van de video aan elkaar worden geplakt tot een naadloos geheel. Soms is het zo eenvoudig als het aan elkaar naaien van alle beelden in één document dat per dag is geordend. Maar soms komt er meer bij kijken. Soms moet je naar de Premiere Pro suite gaan om ervoor te zorgen dat de gebruikte beeldtaal de toon van de video goed weergeeft. Cinematografie-theorie en traditionele filmmontage worden bestudeerd in de cursus of door middel van cursuswerk voorafgaand aan de ceremonie, of misschien maakt de professor ook wat extra beeldmateriaal voor je om je te helpen je boodschap over te brengen op het publiek. Het hangt allemaal af van wat de docu op dat moment nodig heeft. Sommige mensen maken hun eigen originele muziek in een aparte mix terwijl hun vrienden een auto rondrijden in een huis waar een stel vreemden getrouwd zijn. Sommige echt funky edits worden gedaan op de home video zodat enorme hoeveelheden vierkante footage bewegen in een beperkte ruimte. Het staat bekend als “ankers” en het heeft niets te maken met de Ritz Carlton resorts.

Een paar specifieke voorbeelden van het soort video’s dat ik heb gemaakt:

Het samenvoegen van de video’s van verschillende Hasbro-eigendommen was een beetje moeilijker omdat de licentieovereenkomsten werden verleend voor verschillende sprekers, verschillende zangstijlen (bv. verschillende soorten zangpartijen en vreemde woorden), verschillende frames van elke video en verschillende specifieke woorden om over te brengen. Het was eigenlijk veel meer werk om de gelicenseerde Hasbro-eigenschappen allemaal na elkaar te laten overeenstemmen. Hoewel we later alle Hasbro-eigenschappen in een perfect overeenstemmend licentiebestand op een lager niveau zouden kunnen zetten, moeten we nog steeds werken met de originele Hasbro-stemacteurs, -liedjes en -presentaties om het visuele juist te krijgen. Het is de taak van de videocrew om het precies goed te krijgen. Dit zijn niet alle gelicenseerde Hasbro eigendommen die we gemaakt hebben:

Jett en Amber nemen hun liefde voor elkaar uiterst serieus.

Jim en Lala Dash zijn net zo goed als Gus Fring van Breaking Bad. “Wow, gewoon wow”

Kimmy en Coach zijn erg onstuimig.

lees meer:

Bedrijfsvideo

Videograaf bruiloft 590

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>